Издирват самоличността на жена, излязла от кома


Полицията в Бургас издирва самоличността и близките на жена, открита преди 10 дни в безпомощно състояние пред сградата на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас,  на ул. «Георги Кирков» № 15. 

Жената  е била настанена за лечение в отделение «Реанимацията» на МБАЛ – Бургас в състояние на кома. Тя е била без документи за самоличност, като след като се подобрило здравословоно й състояние заявила, че се казва ИВАНКА ВАСИЛЕВА БОБЕВА, но няма спомен за роднини, близки, място на раждане и адреси на местоживеене.

Към настоящият момент жената е във видимо добро  физическо състояние и се намира в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас, като предстои настаняване в специализирано заведение до откриване на самоличността и близките й.

Жената е на  видима възраст – 60-65 години;  ръст – среден; телосложение : нормално; коса: дълга, прошарена, боядисана в кестеняво, чуплива;о чи сини.

Тя е контактна,  но е със съмнения за психични отклонения, поради което и не може да даде адекватно обяснение относно самоличността си.

От полицията призовават гражданите, разполагащи с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095.

Последни новини