Tri O Five връщат лятното настроение в Бургас с концерт в Деня на морето


В Деня на Черно море, 31 октомври, веднага след края на работния ден, бургазлии ще имат възможност за една истински различна вечер с музиката и атрактивното лайв присъствие на фънк бандата Tri О Five, наложила се ударно на българската сцена през последните няколко години. Концертът е  организиран от Община Бургас и е в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г. Събитието е с начало 18.00 часа и ще се проведе на площада пред Общината.

Въпреки все по-осезаемото настъпване на хладната есен, момчетата от групата обещават много топъл фънк, чувствен соул и добро настроение на открито с морски привкус. Както е добре познато на родните фенове на групата, широката им популярност идва именно от тяхното присъствие на живо. Всеки лайв на Tri O Five носи уникална смес от семпли и бийтове с жив сакс, клавишни, китари и глас.

Вечерта на 31 октомври бургаските музикални фенове ще имат възможността да се насладят на хитове като "Back to You", "Let's Start Over" и "We Are One". Участието на групата е своеобразно представяне в Бургас на  двойния албум на групата "Traveling".

По-рано същия ден жителите на три морски града - Бургас, Созопол и Царево, ще изпишат с миди и камъчета "Бургас 2019" на своите плажни ивици. Малко Търново ще се присъедини към инициативата, като изпише същия надпис, но с огън, на емблематично за общината място - Мишкова нива.  В Бургас събитието ще се състои от 11.00 часа на плажа точно под Летния театър и добре дошъл на него е всеки.

Последни новини