Полицията в Бургас търси близките на възрастна жена


Полицията търси близките на около 65-годишна жена, намерена в безпомощно състояние и без документи до Първо Районно управление на 15 октомври.

Тогава жената е настанена за лечение в реанимацията на МБАЛ - Бургас в кома. Вече е по-добре и в съзнание.  По нейни думи името й е "ИВАНКА ВАСИЛЕВА БОБЕВА", но няма спомен за роднини, близки, място на раждане и адреси на местоживеене. Сега възрастната жена  се намира в Първо Районно управление "Полиция" – Бургас и скоро ще бъде  настанена  в специализирано заведение, докато близките й бъдат намерении.

От полицията изпращат и нейно описание:  Видима възраст – 60-65 години;  ръст – среден; телосложение : нормално; коса: дълга, прошарена, боядисана в кестеняво, чуплива; очи сини.

Жената е контактна,  но е със съмнения за психични отклонения, поради което и не може да даде адекватно обяснение относно самоличността си.

От ОДМВР-Бургас призовават гражданите, разполагащи с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095.

Последни новини