Фасилити мениджмънт форум ще се проведе в Бургас

Снимка: Интернет


Facility Management Innovation forum ще се проведе за втори път в Бургас, Гранд готел "Приморец" на 14 юни 2017 г. Събитието ще разгледа тенденциите в този сектор и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. То е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE и се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация /БГФМА/.

По време на форума ще бъдат представени възможностите и развитието на фасилити мениджмънта у нас с актуални данни и тенденции и от Европа и Европейската Фасилити мениджмънт Асоциация /ЕURO FM/. Експертите в областта ще направят преглед на тенденциите, като обърнат внимание на пазара на услугите в сектора и каква е неговата посока на развитие. Те ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите, ролята на софтуерните решения във Фасилити мениджмънта и дали компаниите са готови да посрещнат промените.

Сред темите с акцент на събитието ще бъдат - "Устойчиви бизнес стратегии: ефектът на ФМ върху корпоративните цели работно място", "Корпоративни стратегии за управление на недвижими имоти и добавената стойност на фасилити мениджмънта" и др.

Ключов елемент на фасилити мениджмънт форума ще бъдат успешните ФМ практики за развитие на сегмента на компании от различни сектори и индустрии за индустриални и логистични сгради. Своя опит и ефективни бизнес съвети ще споделят представители на Ceres Management Services,  Планекс Инвест, Летище Бургас, Едоардо Миролио и др.

Facility Management Innovation forum се провежда с подкрепата на Община Бургас, "Индустриален и логистичен парк - Бургас" и КРИБ-Бургас. Партньори са и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), Национално сдружение недвижими имоти /НСНИ/.

Официални медийни партньори: списание Фасилитис и publics.bg.

За регистрации: http://facility17.mysuccess.bg/

Последни новини