За първи път в Поморие Анхиало Classic cars & Jazz fest

Снимка: Морски вести


Хубавата музика и хубавите автомобили винаги са имали нещо общо – и двете дават увереност, добро настроение и усещане за свобода. За ценителите на джаза и красивите ретро возила за първи път в Поморие се организира Анхиало Classic cars & Jazz fest.

Фестивалът ще се проведе в дните от 14 до 16 юни, като кулминацията за жителите и гостите на Поморие ще бъде на 15.06.2019 г. /събота/. От 10.00 до 12.00 часа в центъра на града и на площада пред НЧ „Просвета 1888” ще бъдат паркирани класически ретро автомобили и такива от линията „Порше”. От 15.30 часа започват джаз изпълненията на „Blues traffic” в градинката пред църквата „Свето Рождество Богородично”. От 19.00 часа събитието ще се премести отново на площада пред читалището, където Теодосий Спасов – джаз бенд ще провокира сетивата с брилянтен инструментализъм и импровизационно майсторство, защото както казва самият Теодосий Спасов “Джазът е музика на мечтатели”.

Организаторите канят на фестивала всички жители и гости на Поморие, за да се насладят на концертите и да си направят снимки с уникалните ретро автомобили.

Последни новини