Запишете се в първото издание на Форума „Заедно творим добро“

Снимка: Морски вести


В сряда, 11 декември, от 16.00 до 19.30 часа в Експозиционен център "Флора Бургас" ще се проведе първият ежегоден форум за доброволчество - "Заедно творим добро". Той се организира от Община Бургас и има за цел да популяризира доброволческата дейност сред деца, родители и работодатели, като създаде пространство, където доброволци от различни сфери да се запознават, да споделят и популяризират каузите си.

Форумът ще събере представители от ученически и студентски съвети, пeдагогически съвети, родителски настоятелства, работодатели, организации и фондации, желаещи да споделят своите доброволчески инициативи.

За участие във форума трябва да се регистрирате на: https://activewell.burgas.bg/registracionna-forma-za-partniori/ или https://www.facebook.com/events/971548836560073/

На форума ще бъде представена и т. нар. Точка за информационен обмен - платформа за споделяне на информация и дейности, свързани със социална активност.

Събитието ще даде възможност за запознаване с нови идеи и обсъждане на сътрудничеството в полза на бургаските младежи.

Доброволчеството се превръща в една от най-силните форми на социална активност, която помага с малки стъпки всеки ден да живеем в по-отговорно и по-сплотено общество.

Последни новини