Нова дигитална кампания за насърчаване на туризма “Почивай в България”

Снимка: Морски вести


iLoveBulgaria стартира нов дигитален проект в подкрепа на българския туризъм във водещата платформа за разговори в страната Viber. Целта на кампанията, реализирана във Viber, е да подпомогне усилията на българския туристически бранш да привлече повече  туристи чрез интерактивен и забавен подход. Инициативата включва чат бот, който дава актуална туристическа информация и интересни стикери с български дестинации, традиционни символи и любими изрази.

Основната идея на чат бота на iLoveBulgaria във Viber е да бъде в помощ на българските потребители, като бързо и лесно им помага да откриват туристически забележителности и обекти, като винено-кулинарни дестинации, балнео и СПА дестинации и морски плажове, само с няколко клика на смартфона си. По този начин пътешествениците ще се запознаят с невероятната българска природа и нейните феномени, с романтични места и екстремни маршрути, както и с хотели, къщи за гости и къмпинги. Достъпна е и актуалната информация за цените на плажовете по родното ни Черноморие.

iLoveBulgaria e туристически пътеводител с игри и забавления, концепция включена и в чат бота. От секция “Игри” потребителите могат да се включат във викторини, за да тестват познанията си за различни дестинации, природни и национални забележителности или да участват в различни томболи в мобилното приложение iLoveBulgaria. От тях те ще могат да печелят награди под формата на отстъпки или основни туристически принадлежности.

Последни новини