Бургазлийката Гергана Стоянова спечели „Икар“

Снимка: Интернет


Чаровната бургаска актриса Гергана Стоянова спечели награда „Икар“ в категория „Дублаж“ за ролите на Елиза и Мария в румънския сериал „Влад“ и всички жени в „Убийство в Ориент експрес“. Кметът Димитър Николов изпрати поздравителен адрес по повод спечелената награда. "Честито отличие. Пожелавам Ви още много успешни филмови проекти. Удоволствие е да Ви гледаме на екран, както и да ни увличате с магнетичния си глас зад кадър в историите на сериала "Влад", се казва в поздравлението. 

Гергана Стоянова сподели в социалната мрежа и вълнението си от присъдената награда. 

“Обслужвам този глас от много години, но без вдъхновението от проф. Надежда Сейкова и усилията на проф. Диана Борисова, нямаше да е това, което е! И без ролите, които имах честта да озвуча, нямаше да имам шанс да държа "Икар" в ръцете си! Благодаря на колегите, с които си партнирахме във "ВЛАД" и "УБИЙСТВО В ОРИЕНТ ЕКСПРЕС"! На режисьора на дублаж Добрин Добрев за шанса, който ми даде!

Благодаря на всички, от Господ горе, до публиката долу! И като споменавам Господ, нека помним – в началото бе словото, не златото! Бих се радвала всички да чуват гласа на българската култура и изкуство, а не просто да се надяват на златни статуетки.“, пише в ФБ пост в страницата си магнетичната д-р Грънчарова от сериала „Откраднат живот“.

Последни новини