Подарете си пътешествие в Бургаския залив

Снимка: Морски вести


Прогнозата за следващите няколко дни в Бургас е за слънчево време и спокойно море – идеални за пътешестване в Бургаския залив.

Новият общински кораб „Бургус“ отговаря на всички условия за извън сезонен превоз на пътници и продължава с туристическите пътувания при благоприятни метеорологични условия. В уютната му и модерна закрита палуба, пътешествениците ще могат да се насладят на едно невероятно приключение по море до остров Света Анастасия или Ченгене скеле. И двата туристически комплекса работят и очакват своите посетители.  

Кораб „Бургус“ отплава от „Магазия 1“ в следните часове:

-до Туристически комплекс „Остров Света Анастасия“ – в 10:00 и 13:30 часа;

-до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ – в 11:00 и 15:00 часа.

Плаванията през месец ноември са на преференциални цени за двупосочно пътуване – 12 лв. за стандартен билет и 9 лв. за ученици и пенсионери.

Желаещите да пътуват задължително трябва да направят предварителна резервация. Резервации се приемат всеки ден от 9:00 часа на телефон 0882 004 124 или на е- mail reservations@gotoburgas.com, като е необходимо пътуването да се заяви най-късно до 17:00 часа на предходния ден.

Билети могат да бъдат закупени на гише от Туристическия информационен център, който се намира във фоайето на „Магазия 1“. Възможни са и картови разплащания.

Посрещането, изпращането на пасажерите, престоят на борда на кораб „Бургус“ и в туристическите комплекси ще се извършват при спазване всички противоепидемични мерки и разпоредби.

Последни новини