Полицията с подробности за челната катастрофа на пътя Бургас-Варна


На 21.11.т.г. около 15.30 ч. на пътя Бургас-Варна, км. 175, л.а. «Тойота Корола», с пловдивска регистрация, управляван от 62 годишен пловдивчанин, предприема «изпреварване», навлизайки в лентата за насрещно движение, като допуска челен сблъсък с л.а. «Сеат Ибиза», с бургаска регистрация, управляван от 21 годишен бургазлия.

От пътния инцидент освен водачите са пострадали и пътуваща в л.а. «Тойота» 61 годишна жена от Пловдив / съпруга на водача/, както и пътниците от другия автомобил – трима бургазлии / на възраст 22 и 23 години/ и 19 годишна бургазлийка.

Пострадалите са откарани в болница «Св. Ана» във Варна, като водачът на л.а. «Тойота Корола» е със счупен таз, съпругата му е с травма на корема и фрактура на гръдния кош, водачът на л.а. «Сеат» е с контузия на главата. 

Неговите спътници са  със спукан таз и травма на главата - единия 23 годишен бургазлия, травма на главата и спукана слезка – втория 23 годишен бургазлия, травма на таза за 22 годишния бургазлия и изкълчен глезен и открита рана на коляното за 19 годишната бургазлийка.

Последни новини