ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас

Снимка: Морски вести


Коалицията ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители във Втори многомандатен избирателен район – Бургас за предстоящите парламентарни избори на 2 април.

Документите в Районната избирателна комисия внесоха областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев, водачът Жечо Станков, както и кандидатите за народни представители Галя Желязкова, Андрей Рунчев и Мартин Богданов.

„Днес е голям християнски празник. Ние като политици искаме прошка от българския народ. Надяваме се хората да ни простят и на 2 април да излязат и да гласуват за стабилна и спокойна държава. Това, което предлагаме ние от ПП ГЕРБ. Убеден съм, че и този път нашата листа е най-добрата. Тя е балансирана, в нея има млади хора, както и хора с опит. Най-важното е, че това са познати лица в региона и влизайки в Народното събрание ще защитават интересите на област Бургас.“, посочи Иван Алексиев.

Той уточни, че коалиция ГЕРБ-СДС ще води позитивна кампания, но няма да пести критики към опонентите.

„През последните две години ПП ГЕРБ не е в управлението, а всичко, което не се случва в държавата, се приписва на нас. Нашата кампания ще бъде насочена към хората и какво ние можем да направим за тяхното спокойствие и сигурност“, каза още областният координатор на ГЕРБ.

По думите му фактът, че Жечо Станков отново е водач на листата, е признание, че местната структура си върши добре работата.

Алексиев изрази убеденост, че на тези избори коалицията ГЕРБ-СДС ще постигне добър резултат и ще бъде първа политическа сила.

„За мен е чест да мога да поведа този отбор от професионалисти. Бургас и региона имат нужда от личности, които познават проблемите и ще се борят да изпълняват задачите, поставени от местните хора“, заяви Жечо Станков.

Той посочи, че сред приоритетите на коалиция ГЕРБ-СДС са проектите за енергийна ефективност и използване на възможностите, които Планът за възстановяване и устойчивост два, а също така входно-изходната артерия на к-с „Меден рудник“, четирилентовите пътища, свързващи големия областен център с другите общини, изграждането на нови корпуси в училищата, привличане на нови университети, подобряване на здравеопазването и др.

Последни новини