Костадин Марков най-желан за водач на синята листа в БургасОбластният председател на СДС Костадин Марков е най-желан за водач на синята листа в Бургас.

Членовете на СДС-Бургас определиха подредбата на листата на кандидатите за общински съветници чрез вътрешни избори, които се проведоха на „Богориди”34.

След тайно гласуване бе решено, че листата на сините ще се води от областният председател на СДС Костадин Марков. На второ място в нея е адвокат Вълчо Чолаков, който е общински съветник от СДС в настоящия Общински съвет на Бургас и член на НИС на СДС.

Третата позиция в листата на сините зае общинският председател на СДС-Бургас адвокат Константин Райков. Седесарите определиха четвъртото място за областният секретар на СДС Тошко Иванов, а петата позиция – за Станимир Апостолов, който е зам.-председател на общинската структура на СДС.

„Процедурата по подреждането на листата бе абсолютно демократична - чрез тайно гласуване. В нея сме заложили на експертността и опита”, каза областният лидер на СДС Костадин Марков.

Окончателната подредба на листата на кандидатите за общински съветници на „Синята коалиция” ще бъде решена след разговори между партньорите в коалицията.

Последни новини