Вяра Петрова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на КарнобатВяра Петрова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Карнобат. Това съобщи днес председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Крехката физика на Вяра Петрова подвежда и някой може да си помисли, че не би могла да се изправи на избори, но това е абсолютно погрешно. Вяра Петрова се доказа в политическия живот и пред съгражданите си от Карнобат. Смятам, че тя ще бъде един успешен кмет на тази община”, коментира решението на Изпълнителната комисия на партията Цветанов.

В момента Вяра Петрова е народен представител от ГЕРБ. Член е на Комисията по труда и социалната политика към НС.

Вяра Петрова е родена на 17 септември 1970 г. в Карнобат. Има висше образование със специалност „Счетоводство и контрол”. Преди депутатската банка работи като директор на производствено предприятие. Общински ръководител е на ПП ГЕРБ – Карнобат.

До момента обявените от Изпълнителната комисия кандидати за кметове от Бургаска област вече са трима – Димитър Николов (Община Бургас), Иван Алексиев (Община Поморие) и Вяра Петрова (Община Карнобат).

Последни новини