Обявиха още шестима кандидати за кметове на ГЕРБ за областтаПредседателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обяви още шестима кандидати за кметове в област Бургас.
Стоян Караджов е кандидатът на ГЕРБ за Малко Търново. Магистър е със специалност „Горско стопанство и озеленяване” от Лесотехнически университет – София. Към момента е директор на Горскостопанска дейност в Югоизточно държавно предприятие – Сливен. Общински съветник от ГЕРБ в Малко Търново.

Бившият председател на Общинския съвет в Айтос и председател на местната структура на ГЕРБ Даниел Орлов е кандидатът на ГЕРБ. Орлов е сред учредителите на търговско индустриален Бизнес клуб в града и първи негов председател. В момента е общински съветник от ГЕРБ.

Председателката на Общинския съвет в Камено Тонка Добрева е кандидатът за кмет на ГЕРБ.

В Руен гербаджиите са заложили на Бончо Бончев, което е началник на Общинската служба "Земеделие" в Руен.

Георги Лапчев е кандидатът на ГЕРБ за община Царево. Към този момент е директор на ДГС – Царево.

Иван Жабов е кандидатурата на ГЕРБ за община Средец. В момента е директор на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство и електроника „Никола Йонков Вапцаров” - Средец.

Седмици по-рано Цветан Цветанов обяви кандидатурите на Димитър Николов (Община Бургас), Иван Алексиев (Община Поморие) и Вяра Петрова (Община Карнобат).

Последни новини