Тони Димитрова пожелава на бургазлии „Добър вечер, добър ден“ на 12 декември


Чаровната и гласовита българска певица Тони Димитрова ще пожелае на бургазлии „Добър вечер, добър ден" на 12 декември в зала „Бойчо Брънзов" в ж.к. „Изгрев" от 19.00 часа. Тогава ще се състои концертът – промоция на песните от последния й албум.

„Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.". Това разказа певицата Тони Димитрова днес на пресконференция в залата на Община Бургас, само ден след като изправи на крака повече от 3100 зрители в препълнената зала 1 на НДК в София.

В срещата взеха участие още зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, Руслан Карагьозов – композитор на част от записите, включително и на заглавната песен от албума, музикантът и композитор Росен Сеновски и режисьорът Христо Симеонов.

„Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се „Есен в Бургас.", сподели Тони Димитрова. Певицата допълни още, че на сцената на концерта, редом до нея, ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, „5-те Сезона", група „ТЕ", Митко Щерев, Пламен Ставрев и Виктор Калев.

Зам.-кметът Йорданка Ананиева поздрави певицата за новия й и дългоочакван от многобройните й фенове албум и обяви, че те ще имат възможността да видят и чуят любимата си изпълнителка седмица по-рано на Никулденския концерт на 6 декември на пл. „Тройката", когато заедно с кмета Димитър Николов ще включат тържествено коледно-новогодишното осветление на града.

Композиторът Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, сподели, че според него това е най-силният й албум след „Ах, морето".

Билетите за концерта вече са в продажба в касата на ДТ „Адриана Будевска", която се намира на площад „Атанас Сиреков". На музикалния пазар е вече и албумът „Добър вечер, добър ден". Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори. Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.

Последни новини