Жени от Сървайвър роди момиченце


Сексапилната Евгения Ангелова роди момиченце вчера в бургаската болница „Дева Мария". 22-годишната плувкиня нашумя покрай запомнящото си участие в третото издание на "Сървайвър", корица на "MAXIM", корица на "Плейбой" и второ място на конкурса "Мис Плеймейт 2010.

Малката Лея изплака точно в 17:45ч. вчера, пред камерата на развълнувания си баща Ваня Джаферович, който прояви смелост и присъства на секциото на Жени. Футболистът на Берое пристигна директно от лагер в Турция в бургаската болница, броени минути преди раждането на малкото момиченце. „Имам най-прекрасната дъщеря" – повтаряше през смях и сълзи развълнуваният татко. Той ще трябва да се върне в Стара Загора още тази вечер, тъй като има важен мач на 26-ти и треньорат му го е освободил само за раждането на детето му.

Малката Леа се появи в ръцете на д-р Снежана Ризова и д-р Димитър Бояджиев с манекенски размери – точно 3кг. и 51 см. Плеймейтката си запази самостоятелна ВИП стая, където ще се възстановява след операцията, придружавана от своята майка. „Чувствам се прекрасно и съм изключително щастлива. Това е толкова невероятен и вълнуващ момент. В мига, в който видях и
целунах за първи път моята дъщеря, всичко в мен се обърна и знам, че аз съм най-щастливата жена. Радвам се, че малката Леа е жива и здрава и всичко мина нормално". – Каза младата майка, след края на операцията.

Последни новини